Skip Navigation

Select Language

C_MOOG_02

Tříletá záruka MOOG

NOVÁ špičková tříletá záruka*

Kvalitní díly řízení a zavěšení kol MOOG®

Navrženy a testovány podle nejvyšších standardů

Jako přední dodavatel náhradních dílů se domníváme, že naše díly mohou fungovat ještě lépe než originální vybavení. Proto naši technici používají k vývoji všech výrobků MOOG® jako předlohu originální díly.

Metalurgie a geometrie každé originální součásti je identifikována, změřena a kdykoli je to možné, i vylepšena. Každý výrobek je podroben rozsáhlému testování podle nejnáročnějších průmyslových norem tak, aby byla zajištěna kvalita a bezpečnost řidičů. 

UK_Warranty_Quality_752

Důvod je prostý: Pokud se včas neodhalí závažné problémy s díly řízení a zavěšení, může to mít velmi negativní dopad na životnost vozidla, jakož i na bezpečnost řidiče. Jakmile vznikne nutnost tyto součásti vyměnit, musí se tak učinit s použitím jen těch nejlepších, nejpevnějších, nejodolnějších a nejspolehlivějších součástí. A to je přesně to, co značka MOOG® nabízí.

MOOG®: kvalita zaručena

Díky našim přísným postupům vývoje a testování jsme si kvalitou svých výrobků velmi jisti. Proto je každý díl MOOG® podpořen tříletou zárukou, na tomto trhu výjimečnou. Jedná se o naši záruku pro vaši klidnou mysl. 

3YearsWarranty_Logo_UK